TESLA S 2013-16 HØYRE BAK

BESTILLING. Du kan bestille uten å belaste kontoen din nå. Velg bare postoppkrav/betaling ved levering når du sjekker ut. For så vidt oppfordrer vi alle kunder til å bruke postoppkrav eller bankoverføring, da dette er rimelige oppgjørsformer som bidrar til våre lave priser. Ønsker du å hente selv i Oslo, kan du også bestille og betale i nettbutikken. Men du må avtale hentetidspunkt før du kommer: post@teslasuspension.com / 971 53 805.


INSTALLASJON. Om du ikke monterer selv, er det mange verksteder som gjør dette. Pris per par ligger som oftest rundt 4-5'. Ring gjerne litt rundt. En kort oversikt over noen av verkstedene våre tidligere kunder har brukt, finner du her. Lurt å også kjøpe med en ekstra luftnippel og slangekutter.


TILPASNING. Tesla anbefaler å skifte dempere parvis (passasjer- og førerside samtidig). Dette er selvsagt ikke et absolutt krav, og det er mulig å skifte kun ene siden. Men vær obs på at i noen få tilfeller, kan du få problemer med ujevn høydejustering, da ECU/software responderer uklart på forskjellig type luftfjærer. Stort sett løser dette seg imidlertid med en reset av nivåsensorer.


DELENUMMER. Sjekk alltid originalt reservedelsnummer eller OEM-referanse før du bestiller. Tesla Parts Catalog hovednummer for denne varen er 6006353, etterfulgt av varianter av 00C, 00D, 04A, 04B, 06B, 06C, 07A, 07B. Den passer bakhjulsdrevne biler (RWD) og Dual Motor kjøretøy (DM, eller AWD), produsert mellom 2013 og mars 2016 (pre-facelift), luftfjæringstype standard, smart og plus. For P85D+/plus varianten har noen kunder opplevd Vigor® demperne som litt mykere. Om du av den grunn skal gå for de originale hos Tesla, må du vurdere selv.


GARANTI. Det er 2-års garanti på Vigor® luftfjærer. Men vær obs på at denne i prinsippet kun gjelder ved installasjon på godkjent verksted (les mer om dette hos Statens Vegvesen og i Verkstedsforskriften). I praksis gjelder likevel garantien også om du monterer selv. Vi forutsetter her at du vet hva du driver med, og om du er usikker heller oppsøker et verksted for montering. Fabrikasjonsfeil gir uavhengig av hva du går for selvsagt full garanti.


MONTERINGSPLATE. I noen tilfeller er det mulig å gjenbruke monteringsplate og støtsvamp fra gamle luftfjæren. Ellers kan du bare bestille demperen med et helt nytt sett nedenfor.


MERK. Ventiler er en kritisk komponent på alle luftfjærer. Vi anbefaler ikke å kjøpe noen type 'aftermarket' dempere, hvis du er usikker på kvaliteten. Da får du fort problemer med høydejustering, ujevnheter og lignende. Billige Asia-kopier har også en stygg tendens til å gå 'stuck' i en gitt posisjon. Våre ventiler er tysk OEM kvalitet. Tilbakeslagsventilene er produsert av AIGO-TEC GmbH, mens selve luftnippel er original Voss 'quick-to-connect' system 203.

 

Velg en variant:

fra kr 4 630,00