TESLA S 2014-16 AWD FORAN

BESTILLING. Du kan bestille uten å belaste kontoen din nå. Velg bare betaling med postoppkrav ved levering når du sjekker ut. For så vidt oppfordrer vi alle kunder til å bruke postoppkrav eller bankoverføring, da dette er rimelige oppgjørsformer som bidrar til våre lave priser. Ønsker du å hente selv i Oslo, kan du også bestille og betale i nettbutikken. Men du må avtale hentetidspunkt før du kommer: post@teslasuspension.com / 971 53 805.


INSTALLASJON
. Om du ikke monterer selv, er det mange verksteder som gjør dette. Pris per par ligger som oftest rundt 4-5'. Ring gjerne litt rundt. En kort oversikt over noen av verkstedene våre tidligere kunder har brukt, finner du her. Lurt å også kjøpe med en ekstra luftnippel og slangekutter.


TILPASNING
. Luftfjæren passer både høyre- og venstre side. Tesla anbefaler å skifte dempere parvis (passasjer- og førerside samtidig). Dette er selvsagt ikke et absolutt krav, og det er mulig å skifte kun ene siden. Men vær obs på at i noen få tilfeller, kan du få problemer med ujevn høydejustering, da ECU/software responderer uklart på forskjellig type luftfjærer. Stort sett løser dette seg imidlertid med en reset av nivåsensorer.


DELENUMMER
. Sjekk alltid originalt reservedelsnummer eller OE-referanse før du bestiller. Tesla Parts Catalog hovednummer for denne varen er 1030608, etterfulgt av varianter av 00C, 00D, 04A. Den passer Dual Motor kjøretøy (DM, eller AWD) produsert mellom 2014 og mars 2016 (pre-facelift), luftfjæringstype standard, smart og plus. For plus varianten har noen kunder opplevd Vigor® demperne som litt mykere. Om du av den grunn skal gå for de originale hos Tesla, må du vurdere selv.


GARANTI
. Det er 2-års garanti på Vigor® luftfjærer. Men vær obs på at denne i prinsippet kun gjelder ved installasjon på godkjent verksted (les mer om dette hos Statens Vegvesen og i Verkstedsforskriften). I praksis gjelder likevel garantien også om du monterer selv. Vi forutsetter her at du vet hva du driver med, og om du er usikker heller oppsøker et verksted for montering. Fabrikasjonsfeil gir uavhengig av hva du går for selvsagt full garanti.


MERK
. Ventiler er en kritisk komponent på alle luftfjærer. Vi anbefaler ikke å kjøpe noen type 'aftermarket' dempere, hvis du er usikker på kvaliteten, Da får du fort problemer med høydejustering, ujevnheter og lignende. Billige Asia-kopier har også en stygg tendens til å gå 'stuck' i en gitt posisjon. Våre ventiler er tysk OEM kvalitet. Tilbakeslagsventilene er produsert av AIGO-TEC GmbH, mens selve luftnippel er original Voss 'quick-to-connect' system 203.

 

kr 5 270,00