TESLA S AWD 2016-19/20 FORAN UTEN GAFFELBEIN

GAFFELBEIN. I de aller fleste tilfeller går det fint å gjenbruke gaffelbeinet fra gammel luftfjær. Disse er i støpt aluminium, og tåler litt av det norske grus/saltlake klimaet vinterstid. Men det kan være problematisk å få løsnet bolt som fester gaffel til demper. Den kan sitte hardt og har stjernespor som slites lett. Så her bør du vite hva du driver med.


BESTILLING
. Du kan bestille uten å belaste kontoen din nå. Velg bare postoppkrav/betaling ved levering når du sjekker ut. For så vidt oppfordrer vi alle kunder til å bruke postoppkrav eller bankoverføring, da dette er rimelige oppgjørsformer som bidrar til våre lave priser. Ønsker du å hente selv i Oslo, kan du også bestille og betale i nettbutikken. Men du må avtale hentetidspunkt før du kommer: post@teslasuspension.com / 971 53 805.


INSTALLASJON
. Om du ikke monterer selv, er det mange verksteder som gjør dette. Pris per par ligger som oftest rundt 4-5'. Ring gjerne litt rundt. En kort oversikt over noen av verkstedene våre tidligere kunder har brukt, finner du her. Lurt å også kjøpe med en ekstra luftnippel og slangekutter.


TILPASNING
. Luftfjæren passer både høyre- og venstre side. Tesla anbefaler å skifte dempere parvis (passasjer- og førerside samtidig). Dette er selvsagt ikke et absolutt krav, og det er mulig å skifte kun ene siden. Men vær obs på at i noen få tilfeller, kan du få problemer med ujevn høydejustering, da ECU/software responderer uklart på forskjellig type luftfjærer. Stort sett løser dette seg imidlertid med en reset av nivåsensorer.


DELENUMMER
. Sjekk alltid originalt reservedelsnummer eller OEM-referanse før du bestiller. Tesla Parts Catalog hovednummer for denne varen er 1067361 etterfulgt av varianter av 77C, 77B, 00C. Den passer både firehjulsdrevne kjøretøy (AWD/DM) produsert fra april 2016 (facelift varianten), luftfjærings type standard (ikke adaptive eller active).


GARANTI
. Det er 2-års garanti på Vigor® luftfjærer. Men vær obs på at denne i prinsippet kun gjelder ved installasjon på godkjent verksted (les mer om dette hos Statens Vegvesen og i Verkstedforeskriften). I praksis gjelder likevel garantien også om du monterer selv. Vi forutsetter her at du vet hva du driver med, og om du er usikker heller oppsøker et verksted for montering. Fabrikasjonsfeil gir uavhengig av hva du går for selvsagt full garanti.


MERK
. Vi sender foreløpig kun innen Norge.


kr 4 570,00